Kirja

"Johtaminen vie aikaa. Millenniaalit ovat ehkä vielä aikaa vievämpiä kuin muut sukupolvet. He vaativat, että menet edellä ja osoitat esimerkkiä, kun suunta on hukassa. Että menet sivulla ja annat mahdollisuuden saada tukea, kun he sitä eniten tarvitsevat. Ja että menet takana ja tuuppaat eteenpäin, kun heidän omat rahkeensa eivät enää riitä."

- Saara Söderberg, Vice President AFRY Management Consulting

Picture1.jpg

Hyvät, pahat ja millenniaalit 

 

- Miten meitä tulisi johtaa

Vaikeasti johdettava, itsekeskeinen, laiska. Näin Suomen yritysjohdon eliitti kuvailee vuosina 1980–2000 syntyneitä millenniaaleja. Näitä työpaikkojen uusimpia tulokkaita on työvoimasta jo puolet, ja he määrittelevät työn tekemisen tavat seuraaviksi vuosikymmeniksi. Millenniaalit haluavat kehittyä, he uskovat itseensä ja ovat keskimäärin koulutetumpia ja tavoitekeskeisempiä kuin aiemmat sukupolvet. Mutta miten heitä oikein tulisi johtaa?

Hyvät, pahat ja millenniaalit kertoo, minkälaista johtamista millenniaalit tarvitsevat, miten heitä valmennetaan kohti täyttä heidän potentiaaliaan ja miten heidät sitoutetaan. Liiallisen vapauden tai mikrojohtamisen sijaan millenniaalit arvostavat yksilöllistä ja vuorovaikutteista johtamista. Heille työyhteisö sekä työn ja vapaa-ajan tasapaino ovat tärkeämpiä kuin suuri palkka ja hieno titteli.

 

Ajankohtaisessa ja käytännönläheisessä teoksessa johtamiseen liitettyjä toiveita ja tarpeita kuvataan millenniaalien näkökulmasta. Tämä teknologian vallankumoukseen, globalisaatioon ja kiihtyvään maailmaan kasvanut sukupolvi näyttää suunnan kohti tulevaisuuden työelämää.

Kirja on rankattu yhdeksi parhaimmista johtamisen kirjoista arvostetussa Tiimiakatemian parhaat johtamisen kirjat -listauksessa. 

kauppalehti optio logo.jpg

Kauppalehti Optio on valinnut kirjan vuoden 2020 parhaat talouskirjat top 10 -listalleen.

Kirja on erittäin hyvä. Yksi parhaista mitä olen koskaan johtamisesta lukenut!

 

- Arto Hiltunen, SOK:n entinen pääjohtaja, elinkeinovaikuttaja ja kirjailija

TILAA TÄSTÄ
HYVÄT, PAHAT JA MILLENNIAALIT

Kirja
Atena.png
SOLD OUT.png
Akateeminen_Kirjakauppa.svg.png
suomalainen-kirjakauppa-logo.png
SOLD OUT.png
booky logo.png
SOLD OUT.png
SOLD OUT.png
E-kirja
book beat.png
storytel.png
elisa kirja.png
apple books.png
nextory.png

*Kirjan ensimmäinen painos on myyty loppuun. E-kirja on saatavilla yllä olevista palveluista.