yhteis vaaka istuva.jpg

Valmentajat ja

kirjailijat

"Meidän pitäisi priorisoida ihmisten johtamista enemmän huolimatta siitä, että organisaatio olisi itseohjautuva. Eivät ne ole toisiaan poissulkevia. Hyvä johtamisen itse asiassa mahdollistaa sen, että ihmiset ottavat enemmän vastuuta ja vapautta omasta työstään

- Jari Hakanen, Työterveyslaitoksen tutkimusprofessori

ATTE MELLANEN

Picture4.jpg

Atte Mellanen (s. 1990) on konsultti, tuotantotalouden diplomi-insinööri, kahvihifistelijä ja aviomies. Hän on laajasti erilaisia organisaatioita ja toimintaympäristöjä nähnyt tuotannon ja muutosjohtamisen asiantuntija EY:llä (Ernst & Young). Työkseen Atte ratkoo yritysten ongelmia aina suurista muutoshankkeista pienempiin työskentelytapojen kehittämisprojekteihin - erityisalueena Lean, johtamisen kehittäminen, kulttuuri sekä muutosjohtaminen. Hänen intohimonsa löytyy ihmisten johtamisesta sekä työskentelytapojen kehittämisestä – millä tapaa ihmisten, asioiden, tiedon ja ideoiden virtoja voidaan kehittää. Lähellä hänen sydäntään ovat myös TED-talkit, elokuvat, valokuvaus ja matkustaminen.

KAROLIINA MELLANEN

Picture5.jpg

Karoliina Mellanen (s.1990) on psykologi ja kauppatieteiden maisteri, jonka visio on saada ihmiset kukoistamaan. Tämän vision perässä hän on opiskellut myös joogaohjaajaksi, perustanut psykologista osaamista tarjoavan Youtube-kanavan ja työskentelee nykyään organisaatiopsykologina Terveystalossa. Karoliinan valmennusten lempiaiheita ovat taidot, joita missään ei opeteta, mutta joita työelämässä nykyään kaikkialla vaaditaan, kuten vuorovaikutus-, yhteistyö-, tunne- ja itseohjautuvuustaidot sekä esimiestyön kehittäminen ihmiskeskeisemmäksi. Vapaa-ajalla Karoliina nauttii kotona olosta, hyvistä kirjoista, matkustamisesta, tanssista ja pitkistä kävelyistä ystävien kanssa. Karoliina on intohimoinen omien mukavuusalueen rajojensa tutkiskelija ja hän innostuu helposti uudesta.