Into8.PNG

Organisaatioille

 "If you are positioned to meet the challenges millennials bring to the workplace you will take a quantum leap ahead of your competition."

- Bruce Tulgan & Carolyn Martin

MILLENNIAALIWEBINAARIT

Ymmärrä paremmin työelämän nuorinta sukupolvea - mitä he hakevat työltä ja mitä he vaativat johtamiselta - saavuttaaksesi johtamisen kautta parempia tuloksia, sitouttaaksesi nuoret paremmin sekä parantaaksesi työntekijöiden työhyvinvointia. Autamme sinua myös ymmärtämään paremmin työelämän muutosta sekä mihin suuntaan työelämä on muuttumassa. Voimme tarpeidesi mukaan keskittyä myös millenniaalijohtamisen viitekehykseen ja sen eri työkalujen hyödyntämiseen organisaatiossasi (esim. coaching, palautteen anto...)   

AdobeStock_56863823.jpeg

• Työelämän sukupolvet – miksi millenniaalit ovat erilaisia kuin edeltävät sukupolvet ja miksi tämän ymmärtämisellä on väliä?
• Millaisia työntekijöitä ja yrittäjiä millenniaalit ovat ja mitkä tekijät ovat vaikuttaneet heidän asenteisiin, arvoihin ja tarpeisiin?
• Mitä millenniaalit hakevat työltä ja johtamiselta?

• Yksilöllinen johtaminen – mitä se on ja miten siinä voidaan onnistua?
•Avoin vuorovaikutus avaimena yksilöllisen johtamisen mahdollistamiseen ja yksilöllisten kehittymistarpeiden tukemiseen – mitä se tarkoittaa ja miten jokainen esihenkilö voi sitä käytännössä kehittää konkreettisin keinoin?

Esimerkkejä puheenvuoron sisällöstä

KOULUTUKSET & VALMENNUKSET

Todellinen johtaja, jota seuraamme omasta tahdostamme kohti tuntematonta, ei synny ylenemällä johtajapositioon. Meistä muodostuu todellisia johtajia, kun opimme ymmärtämään jokaisen työntekijän yksilöllisiä piirteitä, arvoja, intohimonlähteitä, vahvuuksia ja heikkouksia, sekä johtamaan näitä ihmisten, asioiden ja kehittymisen näkökulmasta jokapäiväisessä työssämme. Pohjimmiltaan juuri tästä on millenniaalijohtamisessa kyse - ja ei, millenniaalijohtaminen ei ole vain millenniaalien yksinoikeus. Se kuuluu kaikille työntekijöille!

AdobeStock_112516192.jpeg

Esimerkkejä koulutusaiheista:

Picture2.png
Vuorovaikutustaidot
Esihenkilötaidot
Modernit työyhteisötaidot
Modernit yksilön työelämätaidot

YRITYSVALMENNUKSET SEKÄ JOHTAMISEN MUUTOSOHJELMAT

Voimme antaa helposti vinkkejä ja näkemystä millenniaalien johtamiseen ja sitouttamiseen sekä inspiroida tarkastelemaan modernia työelämää uudesta vinkkelistä, mutta johtamiskulttuurin muutos vaatii aina aikaa ja kärsivällisyyttä. Sen on lähdettävä sisältäpäin ja halusta muuttua. Uusi talo ei tee vielä uutta avioliittoa. Matkan ei tarvitse kuitenkaan olla vesisateessa vastatuuleen ja ylämäkeen mutaista polkua tarpomista. Vaikka sinun on itse kiivettävä vuoren päälle, me voimme tehdä matkasta mahdollisimman jouhevaa.

Toteutamme yritysvalmennuksia aina tiimivalmennuksista yrityksen johtamiskulttuurin muutosohjelmiin.

AdobeStock_259340394.jpeg

ASIAKKAALTA KUULTUA

Esitys oli todella raikas tuulahdus kaikkien perinteisten asiantuntijawebinaarien maailmassa. Esitystä oli todella mielenkiintoinen, hyvin rakennettu, mukava kuunnella ja se synnytti paljon ajatuksia omaan esimiestyöhön. Atte ja Karoliina esiintyivät todella hyvin, rennosti ja hyväntuulisesti. 

Karoliina veti workshopin yrityskulttuurimme kehittämisestä ja koko henkilöstö oli todella tyytyväinen ja vaikuttunut hänen valmennuksestaan. Sisältö oli hyvä ja sopi erinomaisesti meidän spesifiin työympäristöön. Valmennus oli erinomainen kokonaisuus, jossa yhdistyivät kova fakta sekä viihdyttävyys. Voin ehdottomasti suositella yhteistyötä hänen kanssaan.

Valmennukset osuivat juuri sinne, missä meillä oli ja on tarve. Webinaarien avulla henkilöstöllemme välittyi aidosti tunne, että heistä välitetään ja että heillä, yksilöinä, on väliä ja merkitys. Toisaalta saatiin useat myös pohtimaan omaa vastuutaan ja mahdollisuuksiaan vaikuttaa asioihin ja siihen miten ne itse kokee. Oli ihan mieletöntä nähdä n. 800 AFRYläistä samaan aikaan linjoilla 😊. Itse yhdyn useamman muunkin kommenttiin: en ole koskaan ollut 1,5 h pitkässä valmennuksessa, jonka en olisi halunnut loppuvan ollenkaan.

REFERENSSEJÄMME

VTT_Reverse_Orange_RGB_edited.jpg
etteplan_edited.jpg
ulkoministeri%C3%B6%20logo_edited.png
Sofigate_Logo_RGB_100_Red_edited.png
tekno.png
Tamkin_logo_edited.jpg
heko_logo_eventilla_500px_200px_edited_e
Stadin_AO.png
hyria-logo.png
live_logo_rgb.jpg
rahoittajat_esrelyvipuvoimaa_edited.jpg
afry.png
Into-musta-cmyk.jpg

”Nuorilla on korkeita odotuksia työlle ja johtamiselle eikä siinä ole mitään väärää. Tyhmäähän olisi olla odottamatta hyvää. Eikä niitä odotuksia tule tulkita epärealistisiksi vain sen takia, etteivät ne vielä täyty tai koska maailma ei vielä ole sellainen.”

Jari Hakanen, TTL:n tutkimusprofessori

OTA YHTEYTTÄ

Ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus 

Kiitos viestistäsi!